logo luc welvaert bvba ramen deuren rolluiken poorten zonweringen

Waarom kiezen voor aluminium?

Aluminium heeft een strakke uitstraling, is sterk, barst en rot niet en is ongevoelig voor temperatuurschommelingen en vocht. Kortom, een keuze voor het leven. Naast de Classic reeks van de firma Timmerman, bieden wij u ook hun Retro lijn aan.

VEILIGHEID
De aluminium ramen van Timmerman zijn standaard voorzien van een veiligheidsraamkruk Sekustik. Dit is een hendel met een ingebouwd veermechanisme die ervoor zorgt dat bij een inbraakpoging de kruk minder makkelijk kan geforceerd worden. Optioneel kan u ook kiezen voor inbraakvertragende beglazing en een meer performant beslag waarbij alle sluitpunten veiligheidsplaatjes zijn en er een raamkruk met cilinder geplaatst wordt.

THERMISCHE ISOLATIE

De warmteweerstand van aluminium wordt uitgedrukt in U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter de warmteweerstand. Slecht isolerende aluminium ramen bestaan niet meer, daar zorgt de thermische onderbreking tussen buiten- en binnenprofiel voor. Bij Timmerman ramen is die gemaakt uit glasvezelversterkte polyamide, een heel bestendig materiaal.

AKOESTISCHE ISOLATIE
Alle ramen van Timmerman scoren hoog qua geluidsisolatie. In combinatie met speciaal geluidsisolerend glas kan deze waarde nog verbeterd worden.

ONDERHOUDSGEMAK
Aluminium ramen zijn makkelijk te onderhouden. De raamprofielen laten zich makkelijk reinigen met een vochtige doek.

vensters in aluminium bij nieuwbouw welvaert luc DOWNLOAD FOLDER ALU RAMEN TIMMERMAN
WELVAERT LUC bvba - Driesstraat 71 - 9160 Lokeren - 0475 80 47 29 - info@welvaert.be