logo luc welvaert bvba ramen deuren rolluiken poorten zonweringen

Waarom kiezen voor PVC ?

De PVC ramen van Timmerman isoleren heel goed, zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en onderhouden heel makkelijk. Kortom, een toekomstgerichte keuze.

VEILIGHEID
Onze ramen zijn standaard voorzien van een veilgheids-raamkruk Sekustik. Dit is een hendel met een ingebouwd veermechanisme die ervoor zorgt dat bij een inbraakpoging de kruk minder makkelijk kan geforceerd worden. Optioneel kan u ook kiezen voor inbraakvertragende beglazing en een meer performant beslag waarbij alle sluitpunten veiligheidsplaatjes zijn en er een raamkruk met cilinder geplaatst wordt.

ONDERHOUDSGEMAK
De gladde, brede sponningen zijn eenvoudig te reinigen. Bovendien worden alle horizontale groeven opgevuld met biesjes zodat zich hierin geen stof of vuil kan opstapelen.

THERMISCHE ISOLATIE
De warmteweerstand van PVC wordt uigedrukt in U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter de warmteweerstand. Naast het standaard 5-kamerprofiel TopLine, is er ook een superisolerende profielreeks leverbaar, de SoftLine 82. Dit 7-kamerprofiel is klaar voor de strengste eisen.

AKOESTISCHE ISOLATIE
Al onze ramen scoren hoog qua geluidsisolatie. In combinatie met speciaal geluidsisolerend glas kan deze waarde nog verbeterd worden.

STEVIGHEID
Alle kader- en vleugelprofielen zijn standaard voorzien van een stalen versterkingsprofiel van 1,5mm dik.
Deze zorgen voor een verhoogde stabiliteit en geringe doorbuiging bij windbelasting.

KLEUR
U heeft de keuze uit een brede waaier aan effen kleuren, of een houtnerfstructuur.

raam in pvc met zonnescherm DOWNLOAD FOLDER PVC RAMEN TIMMERMAN
WELVAERT LUC bvba - Driesstraat 71 - 9160 Lokeren - 0475 80 47 29 - info@welvaert.be